Oldalak

2013. július 14., vasárnap

Feltöltődni

“ Természet - A környezet azon része, amelyre a kormány nem vet ki adót. Főként költők használják, ihletszerzés céljából.”
Ambrose Bierce

A fáradt ember ritkán kreatív.
Fáradt nem csak a tested lehet, de a lelked is.
Mindenkinek szüksége van időről időre arra, hogy egy kicsit feltöltse az energia készleteit.

Ennek kétségkívül az egyik leghatékonyabb és egyben legolcsóbb módja, ha fogod magad, és kimész a természetbe. A zöld szín bizonyítottan nyugtat, az apró zajok segítenek magadra figyelni, benzingőz helyett pedig friss levegőt szívhatsz.
Ezért mindenképpen igyekezz minél gyakrabban kirándulni, kertészkedni, vagy a köztereken megcsodálni egy-egy fát.

Ha csak 5 perced van, és a közelben semmi zöld felület nem adódik, legalább az elmédet kapcsold ki: nézz a neten olyan képeket, amik erdőt, mezőt, fákat ábrázolnak. Meglátod, az öt perc kávészüneted is szebb lesz, ha nem a falat bámulod közben.

Segítségképpen összegyűjtöttem néhány képet erdőkről, az alábbi linken nézheted meg őket: http://pinterest.com/kovka01/woods-erd%C5%91k/

Aki viszont inkább napfényes, láblógatós, átmelegítő képekre vágyik, annak íme, néhány tengerparti kép: http://pinterest.com/kovka01/beaches-tengerpartok/

Kellemes inspirálódást!

Ha ihletet kaptál, további 25 kreatív tippet tölthetsz le ide kattintva, ha pedig meg is írnád, ami eszedbe jut, irány a kreatív írás tanfolyam!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése